We bieden vakantie aan voor jongeren met een geldige indicatie die baat hebben bij een gestructureerde vakantie waarbij we zoveel mogelijk aansluiten bij de begeleidings- en zorg behoefte van de cliënt. We bieden een programma met een gevarieerd aanbod van activiteiten voor iedereen. Het programma zal van te voren worden toegestuurd.

De vakantie zijn geschikt voor jongeren van 8-16 jaar met een sociale en/of psychische beperking. Als er behoefte is aan een begeleidde vakantie voor jongeren tot 21 jaar horen we dat graag.

We kunnen dan in overleg voor hen een passende vakantie bieden.

Er kunnen minimaal 20 kinderen mee. We zorgen dat er 1 begeleider voor 2 kinderen.

De vakanties zijn gepland in de mei- zomer- en herfstvakantie

Elke vakantie begint op maandagmiddag en op vrijdagmorgen gaat iedereen weer naar huis.

U kunt uw kind hiervoor vanaf heden opgeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In verband met de veranderingen in de zorg zullen we (samen met u) na aanmelding kijken of de indicatie voldoende is voor deze vakantie en of de gemeente waar u woont een contract heeft met Het Middelpunt.

Als er nog vragen zijn horen we dat graag via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.